Appareils et accessoires
Chocolate Ganache Brownie
Prép. 30min
Total 3h
20 portions
Ingrédients
Brownie
-
chocolate (64% cacao) in pieces or chips7 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces10 oz
-
sugar12 oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
large eggs (approx. 7.5 oz)4 - 5
Ganache
-
organic heavy whipping cream12 oz
-
light corn syrup or liquid glucose4 ½ oz
-
chocolate (64% cacao) in pieces or chips11 ½ oz
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
1 g
Calories
1701 kJ /
405 kcal
Lipides
19 g
Fibre
0.3 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chocoholics
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 godz.
Whoopie Pies
55 min
Easy Cheese Souffles
1 godz.
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Dulce de Leche
7 godz. 35 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Strawberry Shortcake
1 godz.
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 godz. 45 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1 godz. 20 min