Appareils et accessoires
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
Prép. 1h 30min
Total 14h 30min
15 pieces
Ingrédients
Raspberry Confit
-
fresh raspberries12 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
sugar1 oz
-
pectin¾ tsp
Almond Cake
-
almond paste softened6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar6 oz
-
almond flour4 ½ oz
-
sour cream6 oz
-
large eggs3
-
baking powder1 tbsp
-
salt⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
-
gelatin, silver grade2 sheets
-
ice water to cover
-
6 oz white chocolate, 35%, high quality chips or chunkswhite chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)6 oz
-
vanilla bean1
-
whole milk2 oz
-
heavy whipping cream divided16 oz
-
rose water to taste1 - 2 tsp
Mirror Glaze
-
water plus 6 tbsp to soak gelatin powder8 oz
-
4 ½ sheets gelatin, silver grade, (see Tip)gelatin powder, unflavored1 tbsp
-
sugar6 oz
-
glucose (see Tip)2 tsp
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
5 ½ oz white chocolate, 35% high quality chips or chunkswhite chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)5 ½ oz
-
gel food coloring red, to desired tint1 - 3 tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
155 mg
Protides
7 g
Calories
2473 kJ /
591 kcal
Lipides
42 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
22 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cloud Eggs
20 min
Peppers stuffed with salted cod brandade
Brak ocen
Curry Ketchup
30 min
Easy Cheese Souffles
1 godz.
Chocolate Nougat Bars
2 godz. 30 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Pineapple Whip
10 min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1 godz. 20 min
Horchata "Coconut Water"
5 min
Banana Liqueur Pudding
6 godz.
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 min