Appareils et accessoires
Butter Chicken
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
chicken breasts skinless, diced (2-3 cm)500 g
-
tikka paste (see tip)100 g
-
ghee40 g
-
onions quartered150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
water100 g
-
tomato purée70 g
-
single cream500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
807 mg
Protides
33.2 g
Calories
2653.3 kJ /
634.2 kcal
Lipides
47.9 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
22.1 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Cookidoo® Served 2021
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Cookidoo® SERVED 2024
10 Recettes
International
International
Your Cookidoo® 2025: Kitchen Maestro
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Your First Month Mixing
55 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn Bhuna
30 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Chicken Korma
40 Min
Tikka Paste
1 Std.
Chicken Tikka Masala
45 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min