Appareils et accessoires
Scream cupcakes
Prép. 40min
Total 2h 5min
24 portions
Ingrédients
Cupcakes
-
raw sugar250 g
-
unsalted butter room temperature200 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
plain flour400 g
-
full cream milk250 g
Frosting
-
white chocolate broken into pieces120 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
pure icing sugar300 g
Shards
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup1 tbsp
-
vinegar50 g
Assembly
-
condensed milk3 tbsp
-
red food colouring (natural)2 - 3 drops
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
66.3 mg
Protides
4.1 g
Calories
1590.3 kJ /
380.1 kcal
Lipides
17.8 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
10.8 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Halloween!
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Simple butter biscuits
3h 20min
Butter biscuits
50min
S'mores cupcakes
2h 40min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Dark chocolate frosting
10min
Coconut and Raspberry Cupcakes
1h 40min
Marshmallow icing
7h 40min
Butterfly cakes
1h
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic chocolate cupcakes
40min