Versions compatibles
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dried fruit compote
- 500 g water
- 100 g raw sugar
- 1 cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
- 50 g dried apricots
- 50 g dried pears
- 50 g pitted prunes
- 40 g dried apple
- 50 g dried peaches
- 1 tsp vanilla bean paste
Ricotta pancakes
- 440 g ricotta (see Tips)
- 190 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 50 g butter, for frying
- yoghurt, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2686.8 kJ / 639.6 kcal
- Protides
- 21.5 g
- Glucides
- 81.9 g
- Lipides
- 26.5 g
- Graisses saturées
- 15.6 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 456.1 mg
Recettes alternatives
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Avocado and banana popsicles
4h 5min
Stone fruit galettes
50min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Pineapple and lemon thyme purée (10-12 months)
10min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Better-for-you banana pancakes
30 min