Appareils et accessoires
Stuffed zucchini
Prép. 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
Emmental cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)150 g
-
zucchini (approx. 20 cm in length), cut into halves lengthways3
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
water500 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
rindless bacon rashers cut into pieces (approx. 1 cm)100 g
-
cream cheese80 g
-
egg1
-
grated nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
595.7 mg
Protides
14.3 g
Calories
1062.7 kJ /
253 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
2.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Zucchini
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min