Versions compatibles
Lamb cutlets with spinach and pea purée
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 11.1 g
- Lipides
- 40.5 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 641.8 mg
Recettes alternatives
Garlic prawns
25 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Hearty seafood chowder
45 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Scallops with pea purée
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min