Vegetable trimming stock

Vegetable trimming stock

5.0 7 évaluations
Prép. 15min
Total 2h
1400 g

Ingrédients

  • water
    1500 g
  • vegetable peelings and trimmings, cut into pieces
    400 g
  • onion unpeeled, cut into halves
    1
  • fresh mushrooms cut into quarters
    100 g
  • garlic cloves unpeeled, cut into halves
    2
  • fresh bay leaves (see Tips)
    2
  • allspice berries whole
    4
  • black peppercorns
    10
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • wakame flakes (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt plus extra to taste
    2 tsp

Infos nut. par 1400 g

Calories 407.1 kcal / 1703.3 kJ
Protides 19.3 g
Lipides 3.5 g
Glucides 80.6 g
Fibre 22.6 g
Graisses saturées 0.8 g
Sodium 4072.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...