Appareils et accessoires
Carrot top pesto
Prép. 5min
Total 15min
490 g
Ingrédients
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 490 g
Sodium
1124.1 mg
Protides
75.2 g
Calories
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Lipides
258.5 g
Fibre
19.3 g
Graisses saturées
47 g
Glucides
39.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Basic nut butter
30min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Cooked mayonnaise
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Banana oat clusters
55min
Homemade toasted muesli
30min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min