Appareils et accessoires
Vegan 'pulled pork'
Prép. 10min
Total 20min
2 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves, then cut into slices100 g
-
paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cumin⅛ tsp
-
bananas peel only (see Tips)2
-
barbecue sauce (see Tips)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
178.3 mg
Protides
2.4 g
Calories
1026.7 kJ /
245.4 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
38.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Tempeh bolognaise
30min
Basic kimchi
144h 20min
Brown Rice Milk (Metric)
10min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Vegan Caesar dressing
5min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Vegan bean burger
1h 20min
Cashew sour cream
10min
Hemp milk
5min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan gravy
40min