Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
TM6 TM5 TM31

Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing

4.6 (17 évaluations )

Ingrédients

Apricot stuffing

  • 1 garlic clove
  • ½ eschalot (approx. 40 g)
  • 20 g butter
  • 80 g dried apricots
  • 50 g raw hazelnuts
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Turkey, potatoes and sauce

  • 1 garlic clove
  • ½ eschalot (approx. 40 g)
  • 20 g butter
  • 500 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 6 small potatoes, well washed, cut into halves
  • 2 skinless turkey breasts
  • 20 g dry white wine
  • 20 g plain flour
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
18906.3 kJ / 4518.7 kcal
Protides
516 g
Glucides
155.1 g
Lipides
191.4 g
Graisses saturées
54.6 g
Fibre
21.8 g
Sodium
1640.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives