Bruschetta with white bean purée and gremolata

Bruschetta with white bean purée and gremolata

4.7 17 évaluations
Prép. 5min
Total 15min
8 portions

Ingrédients

Gremolata
  • lemon peel only, no white pith
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley leaves only
    10 g
White Bean Purée
  • canned cannellini beans rinsed and drained
    400 g
  • garlic clove
    1
  • lemon juice
    30 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 - 3 sprigs
Assembly
  • sourdough bread rye (gluten-free bread if required)
    8 slices
  • extra virgin olive oil to brush and drizzle
  • cherry tomatoes cut in halves
    250 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 959.6 mg
Protides 19.2 g
Calories 2095.7 kJ / 500.9 kcal
Lipides 9.8 g
Fibre 6.2 g
Graisses saturées 1.7 g
Glucides 85.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...