Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 41.5 g
- Lipides
- 32.4 g
- Graisses saturées
- 16.3 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 408.4 mg
Recettes alternatives
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Chicken Pizzaiola
50min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Chicken laksa
30 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min