Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
TM6 TM5

Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)

4.2 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 3 stalks fresh lemongrass
  • 40 g fresh turmeric, peeled
  • 50 g fresh galangal, peeled
  • 10 makrut lime leaves
  • 50 g vegetable oil
  • 10 g Korean chilli paste (gochujang)
  • ¾ tsp ground turmeric
  • 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
  • ½ cauliflower, broken into florets
  • 2 tbsp water
  • 3 tbsp ghee
  • 300 g coconut water
  • 500 g coconut cream
  • 20 g palm sugar
  • 1 tsp fish sauce, vegan
  • 1 pinch xanthan gum
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • fresh coriander, leaves only, to garnish
  • fresh mint, leaves only, to garnish
  • green mango, grated to garnish
  • red chilli oil, to garnish
  • 1 fresh lime, cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2600.9 kJ / 621.6 kcal
Protides
10.6 g
Glucides
41.1 g
Lipides
48.7 g
Graisses saturées
31.4 g
Fibre
8.4 g
Sodium
378.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives