Versions compatibles
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Protides
- 9.2 g
- Glucides
- 37.8 g
- Lipides
- 45.1 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 12.9 g
- Sodium
- 258.5 mg
Recettes alternatives
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min.
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min