Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g Parmesan cheese, cut into 3 cm pieces
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g kale leaves, cut into pieces
- 160 g broccolini, cut into pieces
- 450 g orecchiette pasta
- 90 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tsp fennel seeds
- 1 piece lemon peel, flesh only, no white pith (see Tip)
- 100 g macadamia nuts, plus extra roughly chopped to serve
- 15 g fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 10 g lemon juice
- 2 anchovy fillets
- 1 garlic clove
- dried chilli flakes, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3860.3 kJ / 922.7 kcal
- Protides
- 27.9 g
- Glucides
- 96.2 g
- Lipides
- 49 g
- Graisses saturées
- 10.2 g
- Fibre
- 8.8 g
- Sodium
- 877.5 mg
Recettes alternatives
15-minute noodles
15min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min