Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Protides
- 20.3 g
- Glucides
- 40.9 g
- Lipides
- 20 g
- Graisses saturées
- 11 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 354 mg
Recettes alternatives
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min