Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
TM5 TM6

Mexican slaw (Thermomix® Cutter)

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Mexican slaw

  • 300 g red cabbage, core removed, cut into wedges to fit feeder tube
  • ½ fennel bulb, cut into quarters to fit feeder tube
  • 1 green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube

Jalapeño dressing

  • 40 g pickled jalapeño chillies
  • 2 spring onions/green onions, trimmed and cut into pieces
  • 120 g sour cream
  • 5 drops Tabasco® sauce
  • ¼ tsp sweet smoked paprika
  • ¼ tsp sea salt
  • fresh chives, chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
482.6 kJ / 115.4 kcal
Protides
2.2 g
Glucides
14.3 g
Lipides
6.3 g
Graisses saturées
3.5 g
Fibre
3.7 g
Sodium
326.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives