Versions compatibles
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salad
- 300 g fennel bulb, cut in halves that fit through feeder tube
- 300 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cored and cut in halves
- 4 radishes, trimmed
- 50 g Parmesan cheese
- 75 g mixed baby salad leaves
Green goddess dressing
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh chives
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 1 avocado, small, ripe, flesh only
- 15 g Dijon mustard, gluten free
- 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 15 g red wine vinegar
- ground black pepper, to taste
Crunchy topping
- 60 g chopped walnuts, toasted
- 45 g pepita seeds, toasted
- 25 g hemp seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1677.5 kJ / 402.5 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 30.3 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 9.8 g
- Sodium
- 482.5 mg
Recettes alternatives
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Mixed grain risotto
1 godz. 25 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Fajita seasoning
5 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
One whole cauliflower
45min
Mexican corn salad
25min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min