Appareils et accessoires
Capsicum and sun-dried tomato dip
Prép. 5min
Total 5min
430 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained100 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters½
-
raw unsalted cashews120 g
-
olive oil20 g
-
white vinegar10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 430 g
Sodium
678.3 mg
Protides
47.6 g
Calories
5211.3 kJ /
1245.5 kcal
Lipides
83.5 g
Fibre
17.9 g
Graisses saturées
17.4 g
Glucides
98.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Zucchini slice
45 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Basil pesto
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 Min