Capsicum and sun-dried tomato dip
TM6 TM5

Capsicum and sun-dried tomato dip

4.9 (454 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
  • ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
  • 120 g raw unsalted cashews
  • 20 g olive oil
  • 10 g white vinegar

Infos nut.
par 430 g
Calories
5211.3 kJ / 1245.5 kcal
Protides
47.6 g
Glucides
98.5 g
Lipides
83.5 g
Graisses saturées
17.4 g
Fibre
17.9 g
Sodium
678.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives