Cranberry and rosemary chutney
TM6 TM5 TM31

Cranberry and rosemary chutney

4.9 ( 101 évaluations )

Ingrédients

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 220 g raw sugar
  • 125 g red wine vinegar
  • 185 g water
  • 4 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
  • 1 cinnamon quill
  • 10 whole black peppercorns
  • 1 fresh bay leaf or dried bay leaf
  • ¼ tsp ground nutmeg plus extra to taste
  • 340 g dried cranberries
  • 1 - 2 pinches sea salt to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste

Infos nut.
par 945 g
Calories
1871 kcal / 7843 kJ
Protides
4.7 g
Lipides
5.7 g
Glucides
453.6 g
Fibre
30.2 g
Graisses saturées
0.7 g
Sodium
349.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives