Appareils et accessoires
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
Maple tahini dressing
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
tahini70 g
-
pure maple syrup30 g
-
lemon juice only1
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
water40 g
Vegetable salad
-
quinoa100 g
-
water to soak
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
green beans trimmed and cut in halves150 g
-
zucchini cut into slices (1 cm)2
-
asparagus trimmed and cut into pieces1 bunch
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves120 g
-
labne or yoghurt cheese, to serve100 g
-
fresh figs cut into quarters3
-
slivered almonds toasted, to serve3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
136.9 mg
Protides
8.5 g
Calories
997.8 kJ /
238.5 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
29.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Chunky guacamole
10 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 Std. 20 Min
Creamy spinach salmon with couscous
20 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.