Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)

Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)

4.5 50 évaluations
Prép. 10min
Total 10min
4 portions

Ingrédients

  • white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
    200 g
  • red onion (approx. ½ onion - optional)
    60 g
  • carrot trimmed and peeled
    100 g
  • green apple unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)
    100 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • mayonnaise (see Tips)
    3 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 92.8 mg
Protides 1.2 g
Calories 504.4 kJ / 120.6 kcal
Lipides 8.7 g
Fibre 2.9 g
Graisses saturées 1.2 g
Glucides 10.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...