Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)

Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)

4.8 10 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Dressing
  • raw unsalted peanuts
    80 g
  • piece fresh ginger peeled
    2 ½ cm
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves
    2
  • makrut lime leaves torn into pieces
    2
  • fish sauce
    60 g
Poached chicken
  • coconut milk
    800 g
  • lemongrass white part only, cut into halves and bruised
    2 stalks
  • makrut lime leaves
    2
  • brown sugar
    40 g
  • freshly squeezed lime juice
    40 g
  • chicken thigh fillets cut into quarters
    500 g
Salad
  • snow peas trimmed, cut into thin slices
    100 g
  • fresh bean sprouts
    120 g
  • fresh coriander leaves only
    ½ bunch
  • fresh Thai basil leaves only (see Tips)
    ½ bunch
  • fresh Vietnamese mint leaves only (see Tips)
    ½ bunch
  • Chinese cabbage (wombok) cut into wedges that fit through feeder tube
    ¼
  • carrots trimmed and peeled
    2
  • fried shallots
    20 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1487.1 mg
Protides 32.9 g
Calories 3350 kJ / 800.7 kcal
Lipides 49 g
Fibre 7.3 g
Graisses saturées 31.9 g
Glucides 43.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...