Appareils et accessoires
Apple, leek and sage sauce
Prép. 5min
Total 15min
480 g
Ingrédients
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 40 gram
Sodium
73.6 mg
Protides
0.3 g
Calories
137 kJ /
33 kcal
Lipides
1 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise sauce
15 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Brandy cream
15 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.