Appareils et accessoires
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
Prép. 10min
Total 1h 25min
25 portions
Ingrédients
-
roasted salted macadamia nuts100 g
-
Rapadura sugar100 g
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
unbleached white spelt flour170 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40.4 mg
Protides
1.6 g
Calories
464.1 kJ /
110.5 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
8.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
'Quirky' Every day
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Zucchini slice
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Apricot macadamia biscuits
40min
Chewy pistachio biscuits
45min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Coconut oat biscuits
45min
Lemon coconut bliss balls
40min
Pepita almond Florentines
1h
Orange and almond cake
2h 20min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h