Appareils et accessoires
Gluten free flatbreads
Prép. 35min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629 mg
Protides
1.9 g
Calories
896.3 kJ /
213.4 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Flat bread
25min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Falafel crackers
40min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free pita bread
1h 15min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min