Appareils et accessoires
Dukkah
Prép. 5min
Total 25min
300 g
Ingrédients
-
sesame seeds150 g
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried mint (optionnel) or dried thyme1 tsp
-
toasted hazelnuts or toasted almonds100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 50 g
Sodium
390.8 mg
Protides
8.4 g
Calories
1114 kJ /
265.2 kcal
Lipides
24.5 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
1.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hommus
15min
Coleslaw
10min
Thai red curry paste
15min
Satay sauce
15min
Hommus dip
5min
Tandoori paste
5min
Spiced tomato chutney
30min
Spicy peach and mango chutney
45min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Red onion relish
50min
Quick beetroot relish
40min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min