Appareils et accessoires
Red onion relish
Prép. 10min
Total 50min
750 g
Ingrédients
-
olive oil1 tbsp
-
red onions cut into quarters600 g
-
dark brown sugar30 g
-
red wine100 g
-
balsamic vinegar40 g
-
dried apricots40 g
-
green apple core removed and cut into quarters1
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 750 g
Sodium
1932.6 mg
Protides
9.9 g
Calories
3380 kJ /
807.8 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
19.3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
145.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato relish
2h 10min
Quince paste
4h 10min
Plum sauce
55min
Cranberry bacon stuffing
10min
Apple and ginger paste
6h 15min
Lemon delicious
1h 5min
Hommus dip
5min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Chunky basil pesto dip
10min
Quick beetroot relish
40min
Lemon or lime butter
15min