Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
TM6 TM5

Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
  • 250 g white vinegar
  • 750 g cold water
  • 600 g water, room temperature
  • iced water
  • ice cubes
  • 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 100 g white wine
  • 100 g pouring (whipping) cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2784.7 kJ / 663 kcal
Protides
36.7 g
Glucides
2.8 g
Lipides
51 g
Graisses saturées
18 g
Fibre
1.2 g
Sodium
283.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives