Appareils et accessoires
Mushroom sauce
Prép. 10min
Total 20min
1 Total recipe
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
eschalots cut into halves3
-
white wine50 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices250 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices150 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh chives finely chopped10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
987 mg
Protides
16.4 g
Calories
5328.7 kJ /
1184.2 kcal
Lipides
124.6 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
80.3 g
Glucides
17.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on: Mushrooms
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Shepherd's pie
55 Min
Mashed potatoes
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Traditional gravy
25 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Diane sauce
20 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Mashed potatoes for two
30 Min
Bolognese sauce
40 Min
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min