![Beef stew with buttermilk dumplings Beef stew with buttermilk dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2DFDB8B-E8CF-4E7E-AC75-8B2173871598/Derivates/9EA55F2D-A8AB-4DAA-A746-544380ABC3EF.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2424 kJ / 577 kcal
- Protides
- 32.5 g
- Glucides
- 36.5 g
- Lipides
- 32.3 g
- Graisses saturées
- 11.6 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 962.2 mg
Recettes alternatives
Stir-fry beef bowl
35min
Irish stew
1h 30min
Classic meatloaf
1h 35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Shepherd's pie
55min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef stroganoff
35min
Apricot chicken risotto
30min
Sweet and sour pork
40min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef and mushroom hot pot
2h