Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fresh red bird's eye chilli, deseeded if preferred
- 40 g olive oil
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g dry white wine
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches sea salt, to taste
- 700 g peeled raw prawns, tail-on
- fresh crusty bread, to serve
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1850 kJ / 440 kcal
- Protides
- 44 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 13 g
- Graisses saturées
- 2.3 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 1963.4 mg
Recettes alternatives
Chilli garlic prawns
10 min
Fragrant pipis
30min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Chilli crab pasta
35 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Linguine with salmon and herbs
25 min