Versions compatibles
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 40 g olive oil
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 60 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g peeled raw prawns, deveined
- 60 g unsalted butter
- 1 - 3 fresh long red chillies, cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 pinches smoked paprika
- 1200 g water
- 300 g dried risoni pasta
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2700.4 kJ / 643 kcal
- Protides
- 38.5 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 25 g
- Graisses saturées
- 10.6 g
- Fibre
- 12.3 g
- Sodium
- 1040 mg
Recettes alternatives
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 Min
Risoni with salmon and spinach
25 min
White fish and lemon risotto
30 min
Prawn noodle curry
10min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Prawn saganaki with feta
35min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Garlic prawns
25 min
Crab linguine
30 min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 min