Mushroom croustade

Mushroom croustade

3.6 36 évaluations
Prép. 40min
Total 1h 35min
6 portions

Ingrédients

Quick puff pastry
  • butter cut into pieces (1-2 cm) and frozen
    200 g
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • water chilled
    90 g
  • salt
    ½ tsp
Mushroom croustade
  • vegetable oil for greasing
  • garlic cloves
    4
  • vegetable oil
    20 g
  • water
    300 g
  • fresh mushrooms cut into slices (5 mm)
    750 g
  • dried mixed herbs (e.g. marjoram, rosemary, thyme)
    3 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • eggs
    4
  • plain flour
    20 g
  • thickened cream
    100 g
  • full cream milk for brushing
    10 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 456.6 mg
Protides 12.7 g
Calories 2350.3 kJ / 559.5 kcal
Lipides 40.6 g
Fibre 3.5 g
Graisses saturées 23.9 g
Glucides 29 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...