Warm Caesar salad with polenta croutons

Warm Caesar salad with polenta croutons

4.4 22 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 55min
4 portions

Ingrédients

Polenta croutons
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • water
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • fine polenta
    80 g
  • salted butter
    20 g
Caeser salad dressing
  • grapeseed oil
    150 g
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillet in oil (optional)
    1
  • mayonnaise (see Tips)
    100 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • Worcestershire sauce gluten free (see Tips)
    1 tsp
  • Dijon mustard gluten free
    2 tsp
Caesar salad
  • water
    900 g
  • chicken tenderloins
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil for drizzling, plus extra for greasing
  • eggs chilled
    4
  • pancetta (approx. 8 slices)
    40 g
  • baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 927.1 mg
Protides 45.1 g
Calories 3909.3 kJ / 930.8 kcal
Lipides 77.2 g
Fibre 1.8 g
Graisses saturées 13.8 g
Glucides 15.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...