Versions compatibles
Warm Caesar salad with polenta croutons
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Polenta croutons
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g fine polenta
- 20 g salted butter
Caeser salad dressing
- 150 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 anchovy fillet in oil (optional)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp Worcestershire sauce, gluten free (see Tips)
- 2 tsp Dijon mustard, gluten free
Caesar salad
- 900 g water
- 500 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling, plus extra for greasing
- 4 eggs, chilled
- 40 g pancetta (approx. 8 slices)
- 1 baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3909.3 kJ / 930.8 kcal
- Protides
- 45.1 g
- Glucides
- 15.8 g
- Lipides
- 77.2 g
- Graisses saturées
- 13.8 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 927.1 mg
Recettes alternatives
Diane sauce
20min
Open fish burgers
1h
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Seared steak and rocket salad
20min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Citrus seafood salad
1h
Traditional gravy
25min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Honeycomb ice cream slice
4j 10 menit
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h