Appareils et accessoires
Warm broccoli salad with rocket pesto
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
Rocket pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
lemon zested and juiced1
-
pine nuts30 g
-
garlic cloves2
-
rocket60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sea salt¼ tsp
Broccoli salad
-
broccoli cut into florets500 g
-
cherry tomatoes halved250 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
red onion thinly sliced1
-
lemon cut into halves1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
479.3 mg
Protides
11.3 g
Calories
1240.5 kJ /
296.5 kcal
Lipides
23.5 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Nourish
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Madurese chicken satay
1h 30min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Mushroom risotto
30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Chicken Caprese pasta salad
25min
Vegan burgers
45min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Community fave brown rice salad
55min