Appareils et accessoires
Quick herb paste
Prép. 10min
Total 10min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1920 mg
Protides
6.6 g
Calories
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
103.5 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Turmeric, lemon and ginger tea
20min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Pickled Grated Carrots
45min
Hommus
15min
Garam masala
10min
Brown basmati rice
40min
Traditional gravy
25min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Pear mulled wine
30min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Brown rice
50min