Appareils et accessoires
Quick herb paste
Prép. 10min
Total 10min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1920 mg
Protides
6.6 g
Calories
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
103.5 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato passata
1h 40min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
NZ mustard sauce
15min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Soula's Spanakopita
1h 35min
Vegetable trimming stock
2h
Basic nut butter
30min
Stewed fruit compote
55min