Appareils et accessoires
Mini Jamaican style ginger bundts
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
386.5 mg
Protides
4.5 g
Calories
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Lipides
10.6 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mini cakes
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Afghan biscuits
25min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Brandy snaps
30min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Mini fruit cakes
25h 40min
Lemonade scones
25min
Better banana cake
45min