Appareils et accessoires
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
Prép. 10min
Total 34h 20min
1130 g
Ingrédients
-
natural yoghurt high protein (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1130 g
Sodium
525 mg
Protides
8 g
Calories
1440 kJ /
344 kcal
Lipides
48 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
32 g
Glucides
85 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Skirt Steak Spiralized Salad
Pas d’évaluation
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Brazilian Cheese Puffs
20min
Caprese omelette
30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Portuguese bread
3h 30min
Gluten free bread rolls
2h 30min