Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Protides
- 15.9 g
- Glucides
- 47.7 g
- Lipides
- 17.8 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 8.7 g
- Sodium
- 424.2 mg
Recettes alternatives
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Penne and vegetables
35min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Quick veggie pasta salad
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Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
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Carrot gnocchi with zucchini cream
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Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
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Pumpkin tart
2 Std. 15 Min