Versions compatibles
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Coriander chilli sauce
- 1 garlic clove
- 1 fresh green chillies, deseeded if preferred
- 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems
- 50 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp ground cumin, to taste
- 1 pinch ground sea salt
Frittata
- 100 g red onion, cut into halves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g zucchini, cut into pieces (3-4 cm)
- 250 g sweet potato, cut into pieces (3-4 cm)
- 6 eggs
- 1 tsp ground sea salt
- 50 g feta cheese
- 20 g pepita seeds, toasted (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1711 kJ / 407 kcal
- Protides
- 17.3 g
- Glucides
- 15.5 g
- Lipides
- 30.6 g
- Graisses saturées
- 5.2 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 587 mg
Recettes alternatives
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Pumpkin tart
2h 15 min.
Pulse and pumpkin curry
30min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Warm sweet potato and chickpea salad
45min