Appareils et accessoires
Red rice
Prép. 15min
Total 55min
8 portions
Ingrédients
-
long grain rice300 g
-
red onion120 g
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to serve (optional)1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
liquid chicken stock600 g
-
water400 g
-
ground pepper1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to serve6 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
755.8 mg
Protides
1.8 g
Calories
554.4 kJ /
132 kcal
Lipides
6.5 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
15.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h
Risotto with Parmesan cheese
25min
Sausage dogs
2h 5min
Lime glaze
40min
Family beans
25min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Steamed greens with lemon feta
20min