Appareils et accessoires
Vitello tonnato
Prép. 10min
Total 13h
8 porties
Ingrédients
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
38.07 g
Calories
2814 kJ /
675 kcal
Lipides
58.1 g
Glucides
0.05 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bearnaisesaus
15min
Gazpacho
1h 15min
Vers pastadeeg
1h
Hollandaisesaus
15min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Steak tartaar
30min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min