Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
TM6 TM5 TM31

Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives

3.9 ( 20 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
  • 400 g fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp dried oregano plus 1 pinch for sprinkling
  • 350 g ripe tomatoes peeled and quartered
  • 50 g water
  • 15 g pickled capers drained
  • 20 green olives, pitted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
381 kcal / 1593 kJ
Protides
50.22 g
Lipides
18.67 g
Glucides
3.06 g
Fibre
1.15 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives