Versions compatibles
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 85 g
- Lipides
- 16 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s kari a mrkví
30min
Gnocchi s avokádem
20 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Hrachovo cizrnové toasty
10 min
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Farfalle v italských barvách
30min
Gnocchi trikolóra
25 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min