Smoked Salmon Pizza

Smoked Salmon Pizza

4.0 7 évaluations
Prép. 10min
Total 2h 30min
4 portions

Ingrédients

Dough
  • water
    270 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • spelt flour plus extra for flouring
    500 g
  • fine sea salt
    2 tsp
Topping
  • mozzarella drained, cut in pieces
    100 g
  • cherry tomatoes
    250 g
  • tomato purée
    80 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh basil leaves only
    3 - 4 sprigs
  • dried oregano
    1 tsp
    2 - 3 sprigs fresh oregano, leaves only
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    3 pinches
  • fresh chilli deseeded, sliced (5 mm)
    ½
  • smoked salmon sliced (1 cm)
    190 g
  • fresh parsley leaves only
    2 - 3 sprigs
  • red onions quartered
    60 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • lemon juice
    20 g
  • pitted black olives
    100 g
  • mixed baby leaf salad
    100 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 845 kcal / 3534 kJ
Protides 33 g
Lipides 36 g
Glucides 95 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...