Appareils et accessoires
Wholemeal Focaccia
Prép. 10min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.3 g
Calories
1192 kJ /
285 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
2.7 g
Glucides
42.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baguettes
3h 45min
Olive Bread Rolls
2h
Wholemeal Flour Tortillas
1h
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Flour from cereal grains or pulses
5min
Houmous
13h 30min
Fresh Pasta Dough
1h
Almond Honey Semolina Cake
1h
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Wholemeal Pitta
1h 35min