Butterscotch Banana Sponge Pudding
TM6 TM5

Butterscotch Banana Sponge Pudding

4.5 (143 évaluations )

Ingrédients

Sponge

  • 85 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
  • 140 g caster sugar
  • 175 g self-raising flour
  • 1 banana (approx. 240 g)
  • 150 g milk
  • 1 large egg
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp natural vanilla extract

Butterscotch Sauce

  • 50 g unsalted butter, diced
  • 130 g light brown sugar
  • 30 g golden syrup
  • 250 g water
  • 1 banana (approx. 240 g)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1674 kJ / 400 kcal
Protides
4 g
Glucides
61.5 g
Lipides
15.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives