Appareils et accessoires
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Prép. 5min
Total 2h 35min
10 portions
Ingrédients
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
1046 kJ /
250 kcal
Lipides
11 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Quinoa Salad
35 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min